De Technologieco. van Shenzhensevenbamboo, Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen SevenBamboo Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Houten Telefoonlader voor verkoop
Van goede kwaliteit Houten Telefoonlader voor verkoop
Dank u! Tina, u helpt me een partij op details en maakt deze orde zeer vlot.

—— Helen Lieu

Tina, Uw catalogus, en mededeling zijn groot, waardeer ik u die werkelijk en een groot deel van deze onderneming helpen zijn. Vriendelijke groeten en vriendelijke wensen, Tina, is u tot dusver een verbazende hulp op dit project geweest. Ik dank zeer u! Vriendelijke groeten,

—— Beate Racene

Beste Tina, Ons product verkoopt goed in de markt. Dank voor goede controle op de kwaliteit. Wij zullen weer in orde brengen deze week en sturen u Portugal plaatsen.

—— Sharon Yang

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Shenzhen SevenBamboo Technology Co., Ltd

  Shenzhen SevenBamboo Technology Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Het concentreren zich op draadloze het laden producten
  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van draadloze die het laden producten, op de magnetische inductietechnologie worden gebaseerd. Wij houden concentrerend bij de bevordering van onze producten gebruikend de recentste te verstrekken technologieën vernieuwen producten aan betaalbare prijzen.
   


  Het uitvoeren naar meer dan 20 landen
  Uitgevoerd naar meer dan 20 landen met inbegrip van de V.S., Japan en vele landen in Zuidoost-Azië, worden onze producten wijd gebruikt op mobiele telefoons, computers, elektronika, mededelingen, digitale, auto en huisproducten, medisch speelgoed en veel andere gebieden. Om productkwaliteit te verzekeren, volgen wij strikte QA en testend proces, keuren binnenshuis productie voor kosteneffectiviteit goed en leiden toezicht en sourcing op chipsets. Voorts geven onze hoogst gekwalificeerde teams in termen van technisch advies, bedrijfscontact, nieuw productontwikkeling en de naverkoopdienst ons bevorderen verzekering.
   

   

  OEM de dienst
  Onze elektronische productieworkshop behandelt de gehele ketting van onderzoek, ontwikkeling aan productie, die meer betrouwbaarheid aan onze producten aanbiedt. Wij verlenen OEM ook de dienst om de eisen van verschillende klanten te verzorgen.
  Contacteer ons om met sourcing te beginnen.

 • R & D

  Shenzhen SevenBamboo Technology Co., Ltd

  Shenzhen SevenBamboo Technology Co., Ltd

Contactgegevens
Shenzhen SevenBamboo Technology Co., Ltd

Tel.: 86-755-23346417

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)